spcegroup
Voest Alpine, London Headquarter


This is our proposal for the refurbishment of Voest Alpine’s headquarter in London Hammersmith. The steel company resides in a conventional speculative office block which is in need of a substantial internal revamp and fit out.

 

Their steel background informs the design concept. – The proposed materials are from their surprisingly colourful product range. Large digital wall papers present the aesthetical qualities of the ore production. Other materials consist of metal laminated glass privacy screens, interwoven vinyl floor with metallic qualities, reflective three-dimensional finishes and double height planting screens to soften the palette.

 

The revised layout will provide space for an external amenity space, a communal lunch area, meeting rooms and executive offices.

 

The refurbished building will also benefit from an air conditioning system, more privacy and an enhanced security strategy.

 

 

Status: Feasibility Study & Concept Design Completed.

 
back
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10